Ga naar hoofdinhoud
0644514785 info@loop-products.com Gratis bezorging vanaf € 48,95 in Nederland
LOOP verkoopt alleen producten uit de Filipijnen en heeft een assortiment samengesteld van bijzondere en lekkere levensmiddelen. Top kwaliteit tropische producten die in Nederland moeilijk verkrijgbaar zijn. Met deze eerlijke en duurzaam geproduceerde producten zet u verantwoord heerlijk voedsel op tafel met een passend verhaal. LOOP koopt deze levensmiddelen direct bij de producent. Ontdek de smaak van de Filipijnen en laat u verrassen.

De Filipijnse keuken is net zo kleurrijk en uitbundig als het land zelf. Een verzameling eilanden en een mengeling van verschillende culturen: Spaans, Chinees, Indiaas vermengd met invloeden uit Amerika en Maleisië. Kortom, een unieke multiculturele combinatie van exotische ingrediënten, gerechten en tradities.

Uit dit brede aanbod heeft LOOP samen met haar partners in de Filipijnen een aantal bijzondere producten voor u geselecteerd. Producten met een verhaal omdat ze duurzaam en eerlijk zijn geproduceerd en passen bij een gezonde levensstijl.

De producten van LOOP zijn duurzaam geproduceerd. Duurzaam betekent dat er geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt. Het is eigenlijk heel simpel. De producten van LOOP zijn afkomstig van kleine boeren, die geen geld hebben om kunstmest te kopen. Wat zij eerst als nadeel zagen, is nu hun én uw voordeel. In de duurzame land- en tuinbouw wordt milieuvriendelijker geproduceerd: bedrijven gebruiken geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Daarbij zijn alle producten van LOOP glutenvrij. Ze bevatten echter veel vezels, vitamine B1, ijzer en foliumzuur, de voedingsstoffen die ook in graanproducten zitten.

De producten van LOOP zijn niet genetisch gemodificeerd en dus GMO-vrij.
LOOP koopt producten in hun originele verpakking rechtstreeks bij boerencoöperaties en fair trade organisaties. Door direct bij de producent te kopen zijn er geen kosten van de tussenhandel. Hier in Nederland vindt geen omverpakking plaats. LOOP kent haar leveranciers, van kleine boeren tot grotere coöperaties en stichtingen. Voor hun producten betalen we een eerlijke prijs. Daarmee leveren we een bijdrage aan duurzaamheid, ook in onze relaties met onze leveranciers.
Wij kopen onze producten tegen een faire prijs direct bij boerencoöperaties en fair trade organisaties. Met deze organisaties hebben we al vele jaren goede relaties. We maken direct afspraken over prijs, kwaliteit, verpakking, leveringen, etc. zonder tussenhandel.
  • Alle bestellingen boven € 48,95 bezorgen we in Nederland gratis.
  • Voor bestellingen tot € 48,95 brengen we – in Nederland – voor het bezorgen € 4,96 in rekening.

U kunt rekenen op een vlotte levering van de door u bestelde producten. Voor de bezorging van uw bestelling maken we gebruik van landelijk opererende bezorgdiensten. Wanneer u op een werkdag voor 14.00 uur bestelt, leveren wij het pakket dezelfde dag voor 16.00u af bij onze bezorgdienst (DHL of PostNL).

Het afleveren op adressen in België en Duitsland duurt als regel 2 à 3 dagen.

Op zon- en feestdagen vinden geen afleveringen plaats. Bestellingen die door de brievenbus passen, worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd.

Back To Top