Ga naar hoofdinhoud
0644514785 info@loop-products.com Gratis bezorging vanaf € 48,95 in Nederland

LOOP?

Ja! Onze naam en logo vertegenwoordigen inderdaad een loop, oftewel oneindigheid. We kopen onze producten van boeren, landbouwcoöperaties, fair trade organisaties en kleine ondernemingen in de Filipijnen. Deze bijzondere producten brengen we dan naar Europa waar we ze verkopen aan u als consument, maar ook aan grootverbruikers en detaillisten.  We betalen de boeren in de Filipijnen een eerlijke prijs voor hun producten en de kopers in Nederland krijgen gezonde en lekkere producten voor een redelijke prijs omdat er geen tussenhandel is, LOOP geen winstoogmerk heeft en wordt gerund door vrijwilligers.

Wij zijn:   Ilonka Burger, Greetje Kremer, Maria van Gessel, Tiny Hilgers, Joke Hulshof, Jan Hulshof,  Jurgen van der Kaaden,  Ans van Remmen, Wietze Renkema, Marian Rikhof, Tineke Schouten, Harmen Wenselaar, Erwin Winkel, John van de Winkel.

LOOP!

Om bijzondere, gezonde en lekkere landbouwproducten uit de Filipijnen op de Nederlandse markt te brengen hebben we in 2012 de Stichting LOOP opgericht.

De producten worden geleverd door boeren, fair trade organisaties, kleine bedrijven en coöperaties waar LOOP een langdurige werkrelatie mee heeft. Door hun producten voor een eerlijke prijs te kopen, ondersteunt LOOP deze kleinschalige organisaties in het verder ontwikkelen van hun producten en productiemethoden. Wij willen ‘Impact at Origin’. Daarom kopen we verpakte eindproducten en geen bulkproducten die we in Nederland ompakken.

        Onze Droom: “Een gezondere wereld wat betreft voedsel, handel en welvaart”. 

Meer informatie over het ontstaan van LOOP en doelstellingen vindt u hier.

LOOP wordt volledig gerund door vrijwilligers

 

Onderscheiding voor Stichting LOOP

Op 5 december 2018 ontving Stichting LOOP uit handen van de president in de Filipijnen de KAANIB NG BAYAN AWARD voor ‘its invaluable support to communities and agricultural cooperatives in the Philippines through fair trade and marketing of Filipino products in the Netherlands’.

Deze hoogste Filipijnse onderscheiding voor organisaties die zich buiten de Filipijnen
voor de Filipijnen verdienstelijk hebben gemaakt, wordt eenmaal per 2 jaar toegekend.

Back To Top